Botol Lilin Kaca Botol Lilin Grosir Kanthi Tutup Kayu

Katrangan singkat:


  • Bahan:kaca
  • Kapasitas:220ml / 7,5oz, 320ml / 11oz
  • Sampel:Sampel gratis
  • Matte:Ireng / Putih / Biru / Jambon / Kuning
  • Warna kasedhiya:Frosted / Ijo / Jambon / Biru / Coklat / Ungu
  • Tutup sing kasedhiya:Tutup kayu, Silver / Gold / Rose Gold Tutup logam
  • Kustomisasi:Pencetakan Logo, Ukir ing Tutup, Stiker/Label, Kotak Kemasan
  • Detail Produk

    Tag produk

    introduksi produk

    Kendi lilin kita cocok banget kanggo kabeh lilin krasan, apa iku lilin soy, lilin Votive utawa lilin tawon.Akeh perusahaan ing Eropa nggunakake candlestick bermutu tinggi iki kanggo nggawe tampilan lan rasa sing mewah.Amarga umur kobong sing dawa, wadhah lilin kosong iki bisa nyedhiyakake cangkang kanggo sawetara minyak penting lan lilin.Yen sampeyan pengin nyisihaken saka wangun lilin Yankee tradisional, iki bisa dadi jar lilin kanggo sampeyan.

    Babagan jar lilin kaca frosted iki, kita duwe akeh ukuran liyane kanggo milih saka.Amarga sifat tahan panas, kendi iki cocok banget kanggo nggawe lilin.Dikemas kanthi apik ing kothak pengiriman sing dirancang kanthi apik, saben jar duwe kompartemen, lan ana cukup ngisi.Ukuran, logo, lan werna kabeh bisa disesuaikan, lan kita mesthi bakal bisa menehi kualitas apik, rega terjangkau lan layanan sawise-sales kelas siji.Warna, mambu, logo lan kemasan kabeh bisa disesuaikan!

    Kaping pisanan, produk kita duwe sertifikat kualitas lengkap.Botol lilin kita tundhuk karo standar Eropa, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan kualitas lilin kita.Botol lilin kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah ing Amerika Serikat, Kanada, Eropa, Asia Tenggara, lan sapiturute, lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Wadah lilin kaca digawe saka bahan mentah sing ramah lingkungan sing berkualitas tinggi, sing mesthine ora kaca sing luwih murah lan ora bakal nyebabake cilaka kanggo wong.

    Kapindho, jar lilin kaca bisa disesuaikan dadi macem-macem efek, kayata matte, frosted, polesan lan disemprot.Sampeyan bisa milih efek sing disenengi.Mesthi, yen sampeyan pengin nyithak logo utawa label dhewe ing kaca, kita uga bisa.Sampeyan mung kudu ngirim desain kanggo kita, lan kita bisa nggawe Rendering kanggo sampeyan minangka referensi.Kajaba iku, sampeyan bisa milih tutup sing beda kanggo barang sampeyan, kita duwe tutup bambu, tutup kayu, lan tutup logam.

    Babagan kemasan, kita nggunakake tas gelembung udara kanggo mbungkus botol lilin kaca supaya ora rusak sajrone transportasi.Kita bakal nglindhungi produk kanthi maksimal lan nggawe produk kasebut kanthi aman dikirim menyang pelanggan.Yen sampeyan duwe masalah karo produk, please aran gratis kanggo komunikasi karo kita.

    Glass Storage Jar (9)
    Glass Storage Jar (2)
    Glass Storage Jar (3)

    Kaluwihan

    1) LIDS- Wenehi jar lilin sing katon elegan karo tutup pring kita.Tutup pring iki menehi tampilan sing beda kanggo nggawe lilin sampeyan.Kalebu fitment silikon njero kanggo mbantu ngamanake tutup menyang jar

    2) HEAT RESISTANT - Iki lodhong ora bakal pecah utawa retak karo ngarsane saka suhu dhuwur, kang ndadekake pilihan sarwa kanggo nggawe lilin.

    3) Gaya liyane--Miturut tema lan gaya sing beda-beda, kita ngrancang macem-macem warna lan ukuran kanggo timah lilin, kayata ireng matte, transparan matte, putih, abang, biru, lsp. Sampeyan mesthi bisa nemokake sing disenengi.

    4) DEKORATIF LAN PRAKTIS: Lilin votive serbaguna iki bisa digunakake kanthi macem-macem cara saka pesta pernikahan, dekorasi omah, dekorasi pesta ruangan, restoran, suasana romantis, dekorasi DIY, ulang tahun lan liya-liyane.Lan apik kanggo panggunaan darurat ing pemadaman listrik.

    rincian

    details

    Ukuran universal, siji-tangan

    details

    Macem-macem warna tutup logam lan tutup kayu

    details

    Bahan kaca transparan lan tekstur

    details

    Label khusus lan kothak kemasan

    Produk sing gegandhengan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita