Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Ing jagad kemasan kosmetik, penting banget yen produk sampeyan katon apik ing njaba supaya bisa digunakake kanthi fungsi dhuwur ing njero.Nayi minangka produsen profesional kemasan kaca kanggo produk kosmetik, kita nggarap macem-macem botol kaca kosmetik, kayata botol minyak atsiri, jar krim, botol lotion, botol parfum lan produk sing gegandhengan.

Perusahaan kita duwe 3 bengkel lan 10 jalur perakitan, supaya output produksi taunan nganti 6 yuta potongan (70.000 ton).Lan kita duwe 6 lokakarya jero-Processing kang bisa kanggo kurban frosting, printing logo, printing semprotan, printing sutra, engraving, polishing, nglereni kanggo éling "siji-mandeg" produk gaya karya lan layanan kanggo sampeyan.FDA, SGS, CE sertifikasi internasional disetujoni, lan produk kita seneng popularitas gedhe ing pasar donya, lan wis mbagekke kanggo liwat 30 negara lan wilayah.

Bengkel
Jalur perakitan
Ton
Negara ekspor
+

Produk Kita

Kita nyedhiyakake macem-macem kulawarga produk lan pilihan ukuran sing lengkap.Kita uga nawakake tutup lan tutup sing cocog kanggo nglengkapi botol / toples, kalebu tutup cetakan kompresi khusus sing menehi bobot, kaku, lan sifat anti-karat.We nyedhiyani siji-mandeg toko ngendi sampeyan bisa sumber kabeh unsur sing dibutuhake kanggo baris merek multi-produk.

Layanan Kita

Proses pengemasan ing mangsa ngarep bakal dadi luwih efisien, jaringan digital, lan luwih rumit.Kita nggambar tren lan teknologi anyar saben dina, kita terus ngoptimalake peralatan teknis, lan njaga kontak sing cedhak karo para pelanggan.Keprigelan sing paling penting yaiku mangertos syarat para pelanggan lan dadi proaktif kanggo nyukupi kabutuhane. Kita ndhukung sampeyan ing kabeh proses saka pilihan desain lan pangembangan nganti tekan layanan sawise-sale.

Sugeng rawuh kanggo milih produk ing situs web kita, utawa nuduhake pikirane karo kita, kita bisa menehi conto.Klien bespoke duwe cetakan lan rongga, malah sing digawe kanggo dheweke ing toko alat eksklusif.

Nayi percaya yen paket luwih saka prau kanggo produk.Iki kudu dadi extension saka pengalaman sing dikarepake merek kanggo konsumen.Yen sampeyan butuh bantuan kanggo navigasi akeh pilihan, aja ragu-ragu hubungi anggota tim liwat telpon utawa email.Karyawan kita duwe pengalaman puluhan taun nuntun pelanggan, lan dheweke mesthi seneng nulungi.Tuku dina iki kanggo kabeh kabutuhan packaging!

Kekuwatan teknis

Technical strength (6)
Technical strength (2)
Technical strength (3)
Technical strength (1)
Technical strength (4)
Technical strength (5)

Kepuasan pelanggan, produk berkualitas tinggi lan layanan sing trep minangka misi perusahaan.Kanthi tim sing dinamis lan berpengalaman, kita yakin layanan kita bisa mbantu bisnis sampeyan tuwuh terus-terusan bebarengan karo kita.

Packing lan pengiriman

Packing and shipping
Packing and shipping
Packing and shipping
Packing and shipping
5
Packing and shipping

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita