Cosmetic Glass Containers Cream Jar Lotion Bottle With Bamboo Lid

Wadah Kaca Kosmetik Krim Jar Lotion Bott...

Pambuka produk Botol Lotion Pompa Airless kanthi tutup bambu, sistem tanpa udara mbantu ...

Glass Soap Dispenser Bottle Clear Amber Frosted Boston Glass Bottle

Botol Dispenser Sabun Kaca Bening Amber Frosted...

Pambuka produk Botol bunder Boston, uga dikenal minangka botol Winchester, nduweni sh...

Reed Diffuser Bottles Wholesale White Opal Glass Diffuser Bottle With Stick

Reed Diffuser Botol Grosir Putih Opal Glas...

Pambuka produk Reed diffusers minangka cara sing gampang, kurang pangopènan, lan tanpa geni kanggo ngisi ...

Glass Candle Jars Candle Vessels Wholesale With Wood Lid

Botol Lilin Kaca Botol Lilin Grosir Kanthi...

Pambuka produk Botol lilin kita cocok banget kanggo kabeh lilin krasan, apa ...

Babagan awake dhewe

Shanghai Nayi Glass Co.,LTD

Kita nggarap macem-macem botol kaca kosmetik, kayata botol minyak atsiri, jar krim, botol lotion, botol minyak wangi lan produk sing gegandhengan.Perusahaan kita duwe 3 bengkel lan 10 jalur perakitan, supaya output produksi taunan nganti 6 yuta potongan (70.000 ton).Lan kita duwe 6 lokakarya jero-Processing kang bisa kanggo kurban frosting, printing logo, printing semprotan, printing sutra, engraving, polishing, nglereni kanggo éling "siji-mandeg" produk gaya karya lan layanan kanggo sampeyan.FDA, SGS, CE sertifikasi internasional disetujoni, lan produk kita seneng popularitas gedhe ing pasar donya, lan wis mbagekke kanggo liwat 30 negara lan wilayah.

warta

Parfum tansah dadi salah sawijining kosmetik favorit wong, tanpa preduli saka umur, jender, lan liya-liyane. Kanthi merek liyane sing muncul ing industri minyak wangi, kemasan parfum ...

Kaluwihan Nggunakake Kaca kanggo Pabrik Botol Parfum

Parfum tansah dadi salah sawijining kosmetik favorit wong, tanpa preduli saka umur, jenis kelamin, lsp. Kanthi tambah akeh merek sing muncul ing industri minyak wangi, kemasan parfum dadi faktor penting kanggo nambah bisnis.Minangka bahan botol parfum, kaca h ...

Cara Milih Pipet Pipet Tengen?

Pipet droppers minangka cara sing apik kanggo ngukur cairan ing njero.Miturut ukuran pipette utawa menehi tandha ing pucuk kaca, pelanggan mesthi bisa nggunakake produk sampeyan kanthi jumlah sing bener.Iki utamané migunani kanggo nutrisi, minyak atsiri, serum, ti ...
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita