Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kabar Produk

  • Advantages of Using Glass for Perfume Bottle Manufacturing

    Kaluwihan Nggunakake Kaca kanggo Pabrik Botol Parfum

    Parfum tansah dadi salah sawijining kosmetik favorit wong, tanpa preduli saka umur, jenis kelamin, lsp. Kanthi tambah akeh merek sing muncul ing industri minyak wangi, kemasan parfum dadi faktor penting kanggo nambah bisnis.Minangka bahan botol parfum, kaca h ...
    Waca liyane
  • How To Choose The Right Pipette Dropper?

    Cara Milih Pipet Pipet Tengen?

    Pipet droppers minangka cara sing apik kanggo ngukur cairan ing njero.Miturut ukuran pipette utawa menehi tandha ing pucuk kaca, pelanggan mesthi bisa nggunakake produk sampeyan kanthi jumlah sing bener.Iki utamané migunani kanggo nutrisi, minyak atsiri, serum, ti ...
    Waca liyane
  • Skincare Packaging Basics: Choosing the Right Material for Your Products

    Dhasar Packaging Perawatan Kulit: Milih Bahan sing Tepat kanggo Produk Sampeyan

    Yen wis siyap milih kemasan perawatan kulit -- sing disaranake supaya sampeyan tindakake sedini mungkin ing rencana peluncuran perawatan kulit -- perhatikan apa kemasan kasebut digawe lan kepiye reaksi utawa ora bakal ditindakake karo produk sampeyan.Produk perawatan kulit ijo natural...
    Waca liyane
  • 5 Best liquid soap glass dispenser bottles 2022

    5 Botol dispenser kaca sabun cair paling apik 2022

    Sabun - Saben uwong duwe ing omahe, lan yen sampeyan nggunakake sabun cair ing jedhing lan pawon nanging ora nggunakake dispenser kaca sabun cair, sampeyan bisa uga ngalami kerusakan serius ing lingkungan.Iki amarga nalika sampeyan nggunakake dispenser kaca pembersih tangan lan sabun cuci piring ...
    Waca liyane
  • Are glass perfume bottles recyclable?

    Apa botol parfum kaca bisa didaur ulang?

    Wadah kaca dikenal amarga kerumitan sing ditambahake ing merek minyak wangi lan kosmetik, nanging apa botol minyak wangi kaca bisa didaur ulang?Kemasan kecantikan wis narik kawigaten babagan tren "vitrifikasi" ing industri produk kecantikan.Kanggo mangsuli pitakon iki, kita bakal ngrembug babagan ...
    Waca liyane
  • Is all glass jars are safe for candle making?

    Apa kabeh stoples kaca aman kanggo nggawe lilin?

    Kendi lilin kaca minangka salah sawijining wadhah sing paling apik kanggo miwiti nggawe lilin.Kok ngono?Amarga nalika nggawe lilin wadhah, cukup gampang.Sawetara wong miwiti kanthi tuku kendi lan pot sing paling apik sing bisa ditemokake.Liyane, kanthi kontras, repurpos ...
    Waca liyane
  • The best bottles for cosmetic serums

    Botol paling apik kanggo serum kosmetik

    Miturut Kamus Inggris Cambridge, serum kosmetik minangka "zat sing dirancang kanggo nambah rambut utawa kulit lan nggawe kurang garing".Utawa, luwih khusus, serum kosmetik minangka zat sing entheng, konsentrasi dhuwur sing bahan aktif diserep kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • 6 Benefits of Using Candles in a Glass Jar

    6 Keuntungan Nggunakake Lilin ing Jar Kaca

    Sampeyan bisa uga mikir babagan tuku lilin wangi anyar, nanging nalika sampeyan ndeleng lilin kaleng sing apik ing toko utawa online, apa sampeyan kerep mikir, "apa botol lilin kaca apik?"Ana macem-macem jinis wadhah sing bisa digunakake kanggo nyimpen lan madhangi ...
    Waca liyane
  • Botol kaca utawa Jar?Wadah Paling Apik kanggo Produk Perawatan Kulit

    Sampeyan mbokmenawa wis takon dhewe kenapa perusahaan nggunakake botol utawa kaleng kanggo nyimpen produk perawatan kulit tartamtu.Apa pancene penting?Bebener iki, ora kabeh kontaner digawe padha nalika nerangake resep-resep tartamtu.Faktor sing mengaruhi jinis wadhah sing digunakake yaiku: - Oi...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3