Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Warta Industri

  • Prospek pengembangan teknologi wadah kemasan kaca

    Wiwit taun 1990-an, amarga nggunakake plastik, kertas lan wadhah bahan liyane, utamane kanthi cepet nggunakake wadhah PET, wadhah kaca tradisional, nemoni tantangan sing abot.Kanggo njaga posisine ing kompetisi sengit kanggo slamet karo wong liya ...
    Waca liyane