Cara Milih Pipet Pipet Tengen?

Pipet droppers minangka cara sing apik kanggo ngukur cairan ing njero.Miturut ukuran pipette utawa menehi tandha ing pucuk kaca, pelanggan mesthi bisa nggunakake produk sampeyan kanthi jumlah sing bener.Iki migunani utamane kanggo nutrisi, minyak atsiri, serum, tincture lan produk kosmetik liyane.

Coba yen produk alami sampeyan mung kudu ditrapake ing area kulit tartamtu, contone, mung ing kulit ing pucuk driji utawa mata.Pipet penetes mesthekake yen produk sampeyan mung ndemek ing ngendi wae, lan entuk manfaat tambahan supaya ora kena kontaminasi kanthi tutul.

Droppers duwe macem-macem jinis.Pitakonan yaiku carane milih sing paling apik kanggo produk alami sampeyan.Ana 3 tips.Ayo padha ndeleng.

dropper bottles glass
dropper caps

1. Bohlam saka dropper

Bola tetes digawe saka karet kanggo ngontrol dosis.Dadi, kanthi gampang: Sing luwih gedhe bohlam, luwih akeh dosis.Bohlam kasebut nduweni ukuran sing beda-beda, nuduhake pirang-pirang mililiter sing bisa disedot kanthi diremas.Apa bedane TPE lan NBR?TPE singkatan saka elastomer termoplastik lan bohlam standar sing paling umum digunakake ing produk adhedhasar alkohol lan acidity kurang sing ora ngrusak bolam karet.NBR, utawa bal NBR, dirancang kanggo digunakake ing cairan adhedhasar lenga lan kaasaman dhuwur.

2. Kapitu

Tipe III lan tutup sing tahan kanggo bocah (CR) kasedhiya.Tamper-bukti tegese padha duwe dering plastik ing ngisor tutup sing rusak nalika pisanan dibukak.Padha tumindak minangka kontrol kualitas kanggo customer.Dering lengkap tegese botol durung dibukak sadurunge.Tutup anti-anak kudu didorong mudhun lan dibukak.Nalika mutusake LIDS sing paling apik kanggo produk alami sampeyan, pitakonan utama yaiku apa isi kasebut kudu dilebokake ing bocah-bocah.

3. Tabung kaca & tip

Kaya bolam, ukuran tabung kaca penting kanggo dosis sing bener.Salah siji tabung ngemot jumlah mililiter sing bener, utawa tabung kasebut ditandhani kanggo mbantu klien nglacak dosis.Dawane uga penting amarga kudu cocog karo dhuwur botol kanggo mesthekake sampeyan tekan ngisor.Yen dropper ora tekan ngisor, sawetara produk larang regane tetep ing botol.

Lurus versus tip bundher mbengkongaken?Bentenipun utama yaiku wangun tip bundher sing mbengkongaken nggawe tetes produk sing sampurna nalika dicelupake.Bentuk lurus ngeculake kabeh produk bebarengan.Bentuk lurus utamane digunakake ing kasus sing ana gandhengane karo volume tinimbang tetesan tartamtu.

Babagan awake dhewe

SHNAYI minangka pemasok profesional ing industri barang kaca ing China, utamane nggarap botol kaca kosmetik lan jar,botol penetes kaca, botol parfum, botol dispenser sabun kaca, stoples lilin lan produk kaca liyane sing gegandhengan.Kita uga bisa nawakake dekorasi, sablon, lukisan semprotan lan pangolahan jero liyane kanggo ngrampungake layanan "toko siji-mandeg".

Tim kita nduweni kemampuan kanggo ngatur kemasan kaca sesuai karo syarat pelanggan, lan nawakake solusi profesional kanggo para pelanggan supaya bisa nambah nilai produk.Kepuasan pelanggan, produk berkualitas tinggi lan layanan sing trep minangka misi perusahaan.Kita yakin bisa mbantu bisnis sampeyan terus berkembang bebarengan karo kita.

KITA KREATIF

KITA PAKSA

WE SOLUTION

Hubungi Kita

Email: niki@shnayi.com

Email: merry@shnayi.com

Telpon: +86-173 1287 7003

Layanan Online 24 Jam Kanggo Sampeyan

alamat


Wektu kirim: Jun-16-2022
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita