Wadah Kaca Kosmetik Botol Lotion Jar Krim Kanthi Tutup Bambu

Katrangan singkat:


  • Bahan:Kaca lan pring
  • Kapasitas Botol:30 ml, 50 ml, 100 ml, 120 ml
  • Kapasitas Jar:5g, 15g, 30g, 50g, 100g
  • Sampel:Gratis
  • Tipe Cap:Tutup Pring
  • Wangun:Babak
  • Kustomisasi:Ditampa
  • Sertifikat:FDA/LFGB/SGS/MSDS/ISO
  • Detail Produk

    Tag produk

    introduksi produk

    Botol Lotion Pompa Tanpa Udara kanthi tutup bambu, sistem tanpa udara mbantu nyuda wektu produk sampeyan kena hawa.Mbantu nambah umur beting produk sampeyan nganti 15%.Botol Airless kita ora duwe tabung dip, minangka asil, botol iki ora ngemot bagean logam.Prodhuk disedhiyakake kanthi resik lan tanpa nggunakake kakehan mung kanthi mencet pompa sing dioperasikake driji, tumindak iki nggawe efek vakum, sing banjur narik produk munggah.Asil ing meh kabeh nggunakake produk.

    Pilihan kemasan populer kanggo produk alami lan tanpa pengawet.Apik kanggo nyimpen produk perawatan kulit, serum, foundation, kulit, perawatan rai lan mripat lan kosmetik kecantikan.Botol krim lan botol lotion digunakake kanggo nyimpen krim lan lotion pelembab sing berkualitas tinggi.Desain anti bocor paling cocog karo tren pasar saiki, lan kendi iki nglindhungi krim saka bledug, polusi, sinar matahari lan jinis polusi liyane.

    Botol kaca kualitas kita nalika dipasangake karo dispenser pompa lotion nawakake finish dhuwur kanggo macem-macem produk.Kasedhiya ing pilihan warna lan kompatibel karo mayoritas kisaran botol, sampeyan mesthi bakal nemokake sing cocog.

    Tutup pompa lotion nawakake solusi sing sampurna kanggo nyebarake cairan sing luwih kenthel kanggo tuangake cairan, uga becik, yen produk sampeyan butuh dispense sing akurat, uga ngirit sampah sing ora perlu!Saka krim lan lotion kosmetik nganti serum kesehatan lan aromaterapi, botol lotion kita nawakake solusi kemasan sing sampurna.

     Luxury Cosmetic Packaging Empty Sets Clear Frosted Glass Cream Jar Lotion Bottle With Bamboo Lid
     Luxury Cosmetic Packaging Empty Sets Clear Frosted Glass Cream Jar Lotion Bottle With Bamboo Lid

    Kaluwihan

    1) High Quality: Kaca Krim Jars karo tutup pring digawe saka kaca bahan dhuwur lan banboo PP, ABS, botol kaca banget tekstur, karat-tahan, awet lan ayu kanggo nggunakake.Ora beracun lan ora enak, perlindungan lingkungan. Gampang kanggo ngresiki, nggunakake maneh, lan daur ulang.

    2) Good sealing: Kaca Krim Jars karo liner utama lan tutup kubah, kinerja sealing apik, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab Kosmetik leaking. panggunaan profesional utawa pribadi.

    3) Aplikasi Wide: Cocog kanggo DIY.Gunakake kanggo balm, krim, lip gloss, krim mata, salep, tincture, dandanan, campuran aromaterapi minyak atsiri, produk kosmetik tabir surya, krim rai, topeng lendhut, krim mata, salep blusher, rempah-rempah, bumbu lan produk perawatan kulit lan dandanan liyane item wedhi luwih.

    4)Delicate digawe: lumahing Gamelan tanpa sudhut cetha, sudhut tutuk desain.

    5) Gifts Great: Sampurna digunakake kanggo produk kosmetik, krim rai, topeng lendhut, krim mripat, blusher lan produk care kulit awak liyane lan item dandanan. Sampeyan uga bisa menehi kanggo sederek lan kanca-kanca minangka peparingé kanggo Natal utawa preian liyane.

    Rincian

    details

    Tutup bambu natural

    details

    Kepala pompa sing apik banget

    details

    Bahan kaca berkualitas tinggi

    details

    Kandel lan tekstur ngisor

    Packaging & Pangiriman

    Produk kaca rapuh.Kemasan lan pengiriman produk kaca minangka tantangan.Utamane, kita nindakake bisnis grosir, saben-saben ngirim ewu produk kaca.Lan produk kita diekspor menyang negara liya, mula ngemas lan ngirim produk kaca minangka tugas sing penting.Kita ngemas kanthi cara sing paling kuat supaya ora rusak nalika transit.
    Packing: Kemasan karton utawa palet kayu
    Kintunan: Kiriman laut, kiriman udara, ekspres, layanan kiriman lawang menyang lawang kasedhiya.

    Sertifikat

    FDA, SGS, CE sertifikasi internasional disetujoni, lan produk kita seneng popularitas gedhe ing pasar donya, lan wis mbagekke kanggo liwat 30 negara lan wilayah.Sistem kontrol kualitas sing ketat lan departemen pengawasan njamin kualitas sampurna kabeh produk kita.

    cer

    Produk sing gegandhengan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita