Botol Dispenser Sabun Kaca Bening Amber Frosted Botol Kaca Boston

Katrangan singkat:


  • Bahan:kaca
  • Kapasitas:250ml / 500ml
  • Sampel:Sampel gratis
  • Warna Botol:Amber, Clear, Green, Blue, Matt Black, White, Customized etc
  • Aksesoris:Pompa Plastik, Pompa Stainless Steel, Pemicu Semprotan, Tutup Sekrup
  • Proses Customized:Frosted, Screen Printing, Golden Stamping, etc
  • Detail Produk

    Tag produk

    introduksi produk

    Botol babak Boston, uga dikenal minangka botol Winchester, nduweni basis sing dibunderaké lan dibunderaké.Botol kaca serbaguna iki umume digunakake ing perawatan pribadi, farmasi, industri kimia lan liya-liyane amarga stabilitase sajrone dispensing.

    Dispenser sanitizer tangan Boston bisa digunakake kanggo dispenser pompa pangisi kayata sanitizer tangan, sampo, kondisioner, cuci awak, lotion awak lan deterjen.Gunakake botol dispenser sabun kaca Boston kanggo mbantu sampeyan ngatur kamar mandi lan pawon, nggawe lingkungan sing resik lan nyaman.

    Dispenser sabun nduweni desain sing apik banget kanthi awak kaca sing dicetak lan kepala pompa sing dilapisi krom, sing cocog kanggo sabun utawa lotion favorit.Kaca warna coklat amber nyedhiyakake perlindungan ultraviolet, utamane penting kanggo aromaterapi, minyak atsiri & perawatan herbal kanggo njaga efek sing migunani.

    Sanitizer tangan, sawise ngalami sawetara epidemi utama, pasar wis berkembang banget.Kita kabeh ngerti manawa tingkat penetrasi pasar sanitizer tangan saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan.Wiwitan paling awal saka hand sanitizer kanggo narik kawigatosan wong asale saka SARS ing taun 2003. Popularitas hand sanitizer uga nuwuhake panjaluk pasar kanggo kemasan botol sanitizer tangan.Ing 10 taun kepungkur, kemasan botol cairan umbah-umbah ing dhasare njaga bentuk pompa tekanan, lan gayane ora owah akeh. Saiki, Amarga penyakit Coronavirus global COVID-19, cuci tangan ora tau dadi penting.Muga-muga dispenser pembersih tangan iki bisa nambah santai kanggo pengalaman sampeyan.

    Digawe kanggo produk cair lan umpluk, uga lotion lan sabun, botol amber boston bunder kanthi pompa menehi jumlah produk sing padha karo saben push.Botol pompa minangka alternatif sing apik kanggo kemasan plastik tradisional amarga bisa digunakake maneh lan menehi perlindungan sing luwih apik kanggo produk sampeyan.Kabeh prices kalebu pump.

    Saiki, luwih akeh wong sing ngerti manawa personalisasi minangka tren ing mangsa ngarep, lan wangun kemasan botol sanitizer tangan sing ora owah mesthi bakal nuduhake owah-owahan anyar ing mangsa ngarep.Bakal ana tren macem-macem ing kapasitas lan penampilan.Kemasan botol cairan umbah-umbah sing disesuaikan lan khusus luwih fleksibel lan bakal luwih populer.

     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle
     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle

    Kaluwihan

    1) Cocog kanggo macem-macem lingkungan, kayata omah, komersial, kemah, kantor, toko, restoran, lsp.
    2) Gampang kanggo nggunakake lan resik
    3) bahan kualitas dhuwur
    4) Dibungkus kanthi apik lan cocog kanggo hadiah
    5) Kustomisasi bisa ditampa, sing kalebu informasi eksklusif sampeyan
    6) Kaca bebas timbal lan bahan pompa tangan gratis BPA ndadekake lingkungan sing sampurna.Dispenser kaca bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang, nyebabake sampah nol.

     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle
     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle
     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle

    Rincian

     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle

    Desain sekrup, ngisor botol non-slip tebal

     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle

    Kustomisasi macem-macem warna lan gaya

     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle

    Macem-macem gaya sirah pompa lan tutup botol

     Screen Printed 16oz 8oz 250ml 500ml Clear Amber Frosted Boston Round Glass Liquid Soap Dispenser Pump Bottle

    Bahan Halus lan Tebal

    Proses jero

    A. sablon sutra
    B. kebak werna hot stamping
    C. stiker label
    D. frosted lan lukisan semprotan

    2

    Lacquering

    1

    Electroplate

    ·· 180

    Silk-screen Printing

    IMG_0550

    Frosting

    ·· 191

    Stamping Emas

    ·· 66

    Tipe Sealing


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita