Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q: Apa MOQ?

A: Kanggo barang Simpenan, MOQ punika 100pcs.Kanggo produk sing disesuaikan, MOQ yaiku 1000pcs.

Q: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita bakal nggawe conto sadurunge produksi massal, lan sawise sampel disetujoni, kita bakal miwiti produksi jumlahe.Nindakake inspeksi 100% sajrone produksi, banjur pemeriksaan acak sadurunge pengepakan.

P: Apa aku bisa duwe sampel sing dirancang khusus?

A: Ya, kita duwe desainer profesional siap kanggo layanan .kita bisa bantuan u desain, lan kita bisa nggawe cetakan anyar miturut sampel.

Q: Apa kita bisa nindakake printing logo lan lukisan warna?

A: Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan miturut karya seni AI, lan cat miturut KODE PANTONE sampeyan.

Q: Apa wektu pangiriman?

A: Biasane wektu pangiriman yaiku 30 dina.Nanging kanggo barang saham, wektu pangiriman bisa 7-10 dina.

P: Apa ana rusak nalika dikirim?

A: Diwenehi sifat sipate pecah kaca, ana meh mesthi breakage sak transit, nanging biasane minimal (rugi kurang saka 1%).Fusion ora tanggung jawab kanggo breakage kajaba iku amarga teledor reged ing bagean kita.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita