Reed Diffuser Botol Grosir Putih Opal Kaca Diffuser Botol Kanthi Tongkat

Katrangan singkat:


  • Penanganan lumahing:disesuaikan
  • Bahan:kaca putih
  • Gunakake:diffuser wangi / reed
  • Volume:100 ml
  • Sampel:gratis
  • Tembung kunci 2:"botol diffuser kab
  • Panggonan asal:Jiangsu
  • MOQ:10 PCS
  • Aplikasi:omah / hotel / kantor
  • Tipe Sealing:tutup meneng
  • Kustomisasi:kasedhiya
  • warna:putih
  • Detail Produk

    Tag produk

    introduksi produk

    Reed diffusers minangka cara sing gampang, kurang pangopènan, lan tanpa geni kanggo ngisi ruangan kanthi wangi.Padha gampang digawe lan minangka pelengkap elegan kanggo lilin lan garis perawatan pribadi.Cukup campur dasar diffuser reed karo wewangian lan tuangake menyang botol, banjur tambahake reed diffuser.Kanggo asil sing paling apik, isi botol iki kanthi maksimal 5 oz bobot campuran diffuser reed.Rampungake tampilan Botol Diffuser Reed Square kanthi Kolar Botol Reed Reed ing Emas utawa Perak.Iker-iker rasukan dilengkapi plug plastik sing nutup botol, banjur iker-iker rasukan ngawut-awut menyang gulu botol Utas kanggo cara aman kanggo ngeterake gendul reed diffuser kapenuhan.Pasangake sawetara reed diffuser karo botol sing diisi lan disegel kanggo produk rampung sing apik.

    Botol diffuser reed nyedhiyakake wewangian sing wangi lan tahan suwe kanggo ruangan apa wae.Dumunung ing jar kaca, ditutupi tutup lan diwenehi ing kothak hadiah sing apik, botol diffuser minangka pilihan hadiah sing sampurna.Dibandhingake karo umume botol diffuser reed, kita ora mung duwe desain unik, nanging uga digawe saka bahan kaca opal berkualitas tinggi.

    Wadah kemasan sing digunakake kanggo produk aromaterapi, diarani botol aromaterapi.Pasar kemasan botol aromaterapi duwe pemandangan dhewe.Kapisan yaiku ekspor.Negara manca duwe sejarah dawa babagan produk aromaterapi, lan mesthi ana panjaluk sing kuat kanggo kemasan botol aromaterapi.Kapindho yaiku pasar wanita, ing ngendi wanita duwe panjaluk konsumen sing kuat kanggo botol aromaterapi.Katelu yaiku sawetara papan religius, sing uga duwe panjaluk dhuwur kanggo kemasan botol aromaterapi.

    Dadi, pira regane botol aromaterapi lan kepiye milih?Kaping pisanan, gaya botol aromaterapi, gaya botol aromaterapi sing luwih rumit, rega sing luwih dhuwur lan biaya produksi sing luwih dhuwur.Kapindho, bahan kemasan kanggo botol aromaterapi kalebu plastik, kaca, lan logam.Tingkat panggunaan bahan kemasan kanggo botol aromaterapi kaca relatif dhuwur.

    Reed Diffuser Glass Bottle (2)
    Reed Diffuser Glass Bottle (8)
    Reed Diffuser Glass Bottle (3)

    Kaluwihan

    - Materi Teknis Anyar
    - Kaca Opal
    - KERJA: Powder coating, Spraying (Gradient), Sektor printing
    - Botol digawe saka kaca sing bisa didaur ulang, sing migunani kanggo lingkungan.

     Factory Price Customized Wholesale OEM 30ml – 300ml Luxury Unique Empty Scented White Opal Glass Reed Diffuser Bottle With Stick
    Reed Diffuser Glass Bottle (7)

    Rincian

    details

    Non-slip Utas ngisor botol

    details

    Reed diffuser stick awet

    details

    Kaca opal berkualitas tinggi, pengerjaan sempurna

    details

    Aksesoris lengkap lan bisa disesuaikan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita