Wadah Kaca Customized

Customized

Nyedhiyani Solusi

Miturut syarat customer kanggo nyedhiyani wadhah kaca drawing.

Customized

Pangembangan Produk

Gawe model 3D miturut desain wadah kaca.

Customized

Sampel produk

Tes lan evaluasi sampel wadah kaca.

Customized

Konfirmasi Pelanggan

Pelanggan konfirmasi sampel.

paking

Produksi Massal lan Packaging

Produksi massal lan pengiriman kemasan standar.

Customized

Pangiriman

Pangiriman kanthi udhara utawa segara.

Produk Kerajinan

Mangga kandhani jinis pangolahan dekorasi sing sampeyan butuhake:
Botol kaca: kita bisa nawakake electroplate, sablon sutra, ukiran, hot stamping, frosting, decal, label, Warna Coated, etc.
tutup plastik: UV Coating, printing, Galvanization, Hot Stamping, etc.
Kolar Aluminium: Kabeh jinis desain khusus kanggo diffuser lan minyak wangi lan botol liyane.
Kothak Warna lan Logam Bisa: Sampeyan ngrancang, kita nindakake kabeh kanggo sampeyan.

Electroplate

Electroplate

Lacquering

Lacquering

Silk-screen Printing

Silk-screen Printing

4 color transfer

Transfer Warna

5 Carving

Ukiran

6 Hot stamping -2

Stamping Emas

7 3d printing

Printing 3d

8 Frosting

Frosting

9 Deca

Decal

10 label

Label


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita